tiistai 16. huhtikuuta 2024

Trickbag Down Home Telakalla 11.4.2024

 

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Näin kertoo meille sananlaskun lisäksi arkijärki ja näin sen tietysti pitää ollakin. Jos jokin, esimerkiksi elämä, jatkuisi loputtomasti, kaikelta merkitykselliseltä putoaisi pohja pois. Nyt ei kuitenkaan onneksi ole kyse edellä mainitun magnitudin asiasta. Loppuhuipennuksensa saavutti yksinkertaisesti Jukka Mäkisen ja Blueslovers ry:n luotsaaman Down Home -bluesklubin kevätlukukausi 2024. Jatkosta ei tällä hetkellä ole mitään varmaa tietoa, joten voimme vain toivoa parasta. Oli miten oli, niin hieman Väinö Linnaa muokaten voi sanoa, että komea oli loppu, komea oli, sano.

Ruotsin ylpeys, Trickbag, Tommy Moberg laulu ja mestarointi, Lars Näsman kontrabasso ja kitara, Tomi Leino kitara, Steve West Weston huuliharppu ja laulu ja Per Norin rummut, oli tapansa mukaan vetänyt Telakalle täyden salillisen ihmisiä juurimusiikin ilosanomaa kuulemaan. Olen kokenut yhtyeen taian jo monen monituista kertaa aiemminkin ja vaikkei mitään uutta, paitsi uusia kappaleita tietenkin, ja yllättävää ole enää pitkään aikaan ollut luvassa, niin tämä upea bändi hoitaa hommansa aina sataprosenttisella taidolla, tyylillä ja energialla, eivätkä sen keikat näin ollen ole koskaan tuottaneet pettymystä tai tylsistymistä.

Down Home Telakan ilta sujui totuttuun tapaan hienon musiikin ja vastaanottavaisen yleisön luodessa yhdessä mitä lämpimimmän tunnelman. Tommyn näköjään loputon energia, soittajien mestarillisuus ja koko homman kuorruttaminen hyväntuulisuudella ja huumorilla ei jättänyt toivomisen varaa. Sata jänistä!Tack så mycket, Thank you very much ja Suurkiitos Tommy, Lars, Tomi, Steve & Per! Kiitokset myös Jukalle, Bluesloversien aktiiveille ja Telakan mukavalle porukalle.

Kaikki illan kuvat TÄÄLLÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti